Menevä Kela-taksien palveluntuottajaksi Kainuun, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan, Etelä-Karjalan ja Varsinais-Suomen maakuntiin

Kela kilpailutti korvaamiensa taksimatkojen eli Kela-taksin palveluntuottajat. Jokainen maakunta oli oma kilpailutusalueensa ja jokaiselle haettiin kahta eri palveluntuottajaa. Menevä valittiin toiseksi palveluntuottajaksi Kainuun, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan, Etelä-Karjalan ja Varsinais-Suomen maakuntien alueelle. Palvelun tuottaminen alkaa 1.1.2022.

Jatkossa asiakkaalla on mahdollisuus valita, kummalta alueen palveluntuottajalta Kela-taksi tilataan. Menevän tehtäväksi jää vastata siitä, että kaikki tilatut matkat hoidetaan tilauksen mukaisesti ja tarkoitukseen sopivalla kulkuneuvolla.

Kyseessä on kokonaispalvelu, joka kattaa taksimatkojen tilauksen, yhdistelyn, välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen, valvonnan, maksuliikenteen ja raportoinnin. Lisää voit lukea Kelan tiedotteesta täältä.

Tartu tilaisuuteen

Haemme nyt autoilijakumppaneita ajamaan Kela-taksia näihin maakuntiin, joten kannattaa tarttua tilaisuuteen. Menevällä on paljon kokemusta Kela-taksipalvelujen järjestämisestä, ja palvelumme on todettu toimivaksi niin kuntien, asiakkaiden kuin autoilijoidenkin puolesta.

Mallimme sopii monen kokoisille taksiyrityksille sekä alan uusille yrittäjille. Olemme hyvä valinta, jos haluat lisää ajoja oman tilausvälityksen oheen tai olet kiinnostunut osa-aikaisesta yrittäjyydestä. Saat meiltä tukea yritystoiminnan kehittämiseen ja työkaluja ajojen tehostamiseen.

Olemme Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, ja meillä on alan kokemusta lähes viidenkymmenen vuoden ajalta. Tilausvälityksessämme on toistatuhatta taksiautoa, ja palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti aina Hangosta Nuorgamiin.

Voit hakea autoilijakumppaniksi hakemuslomakkeen kautta, joka löytyy täältä.

  Menevä somessa: