SIIRRYMME UUTEEN JÄRJESTELMÄÄN! 

Vaihdamme tilaussovelluksen sekä tilausvälitysjärjestelmän toimittajia elokuun 2018 aikana. 

Uusi Menevä-sovellus on ladattavissa sovelluskaupastasi. Ota uusi sovellus haltuun ja tilaa taksi vaikka heti. 

Huom! Uusi sovellus ei päivity automaattisesti. Mikäli sinulla on jo Menevä-sovellus ladattuna puhelimeesi ennen elokuuta 2018, pyydämme ystävällisesti lataamaan sovelluksen uudelleen, jolloin pääset käyttämään uutta sovellusta ja hyödyntämään sen monipuolisia ominaisuuksia! 

Netin tilauslomake vaihtuu. Lomakkeella voit tilata taksin hetitilauksena tai ennakkotilauksena kiinteään hintaan, kuten tähänkin saakka. Tilauslomake ei vaadi kirjautumista. Uudella lomakkeella saat tilausvahvistuksen sekä linkin auton seuraamiseksi kartalta tekstiviestinä. Lisää ohjeita löydät tilauslomake-sivulta. 

Uuden asiakassovelluksen sekä nettitilauslomakkeen toteuttajana on Riide (UK).

Myös taksiautojen kyytejä välittävä ohjelmisto vaihtuu. Uuden tilausvälitysjärjestelmän tuottaa iCabbi (Irlanti). Muutos tehostaa autojen kyydinvälitystä ja uusi kuljettaja-sovellus tekee työskentelystä helppoa. Voimme siis tarjota entistä sujuvamman matkustuskokemuksen asiakkaalle sekä taksinkuljettajalle. 

Uuden järjestelmän alla ajaa maailmanlaajuisesti 75 000 taksia, joten järjestelmä on taatusti toimiva ja mikä parasta, samalla tilaussovelluksella voit tilata taksin myös ulkomailla.
 

LATAA SOVELLUS JA NAUTI UUSISTA OMINAISUUKSISTA

Maksuttoman Menevä-sovelluksen voit ladata Google Play- tai App Store -sovelluskaupoista. Lataamalla Menevä-sovelluksen puhelimeesi voit tilata taksin helposti 24/7/365. 

  • Kiinteät hinnat
  • Turvallinen mobiilimaksaminen sovelluksella
  • Heti- ja ennakkotilaukset. Ennakot ilman lisämaksua!
  • Auton seuraaminen kartalta sekä saapumisaika-arvio. Linkin voit helposti jakaa kaverillekin
  • Auton ja kuljettajan tiedot näkyvät sinulle tilauksen jälkeen, jolloin tunnistat helposti sinua noutamaan saapuvan auton
  • Yhteys suoraan autosi kuljettajaan joko viestillä tai soittamalla
  • Maksun jakaminen matkustajien kesken sovelluksen kautta
  • Asiakastuki 24/7 johon soittaminen on maksutonta

Lue lisää sovelluksesta tästä

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 

 

 

ANNA PALAUTETTA

Järjestelmän vaihtuessa teemme parhaamme, että matkasi sujuu hyvin. Kuulemme mielellämme kokemuksista uuden sovelluksen käytöstä ja matkastasi. Jokainen mielipide on meille tärkeä! Käytämme palautteen palvelun kehittämiseen. Voit olla meihin helposti yhteydessä palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia info@meneva.fi. Kiitos!  
 

Menevä sovellus kädessä

 

Takuulla hyvä taksimatka.

  Menevä somessa: