Diili-kausi alkaa 6.3. ja Menevä mukana menossa

Menevän taksit pörräävät eetterissä Diili-ohjelman mukana maanantaista 6.3. alkaen Nelosella ja Ruudussa. Tuttuun tapaan taksilla suhataan tehtävästä toiseen ja vaikka kilometrejä kertyy, päästöjä pyöreä 0, koska ajellaan vastuullisesti Menevän uusilla täyssähkötakseilla. 

Diiliä on luvassa mahtavat 14 jakso, eli voidaan jännittää pidempään yhdessä kuka tämän kauden voittaa! Ja ehditään varmasti parit Diili-aiheiset somekisatkin vetäistä Menevän kanavissa. 

Ota kanavat seurantaan ja kisavoittoja odotellessa voit hakea itsellesi mukavan taksidiilin Menevän Diili-ländäriltä tästä näin. 
 

Parhaat rekrydiilit Menevältä

Taksialalla on töitä tarjolla uusille kuljettajille! Jos sinulla taksijalka vipattaa, niin tutustu meidän touhuun telkkarin lisäksi tarkemmin myös Menevän rekrysivulla. Kevään uutuutena kokeilemme ainakin täällä pääkaupunkiseudulla sellaista konseptia kuin; maailman helpoin työhaastattelu!

Diilissähän kisaajat ovat kovilla, kun työhön hakuaika on päiviä/ jopa viikkoja. Me ajattelimme, että työhaastattelun voisi hyvin toteuttaa kätevästi vaikka taksimatkan aikana, jolloin haastattelu tulee haastateltavan luo ja matkan määränpäähän voi olla vaikka nykyinen duuni. 

Mikä olisi sinun mielestä maailman helpoin työhaastattelu? 

Tätä miettiessä, käy tutustumassa taksinkuljettajan työnkuvaan klikkaamalla linkistä alla. Ja jos innostuit vaihtamaan alaa, niin jätä hakemus ja sovitaan mistä tullaan hakemaan sut työhaastatteluun! 

meneva.fi/rekry

 

 

Diili kilpailijat 2023

 

  Menevä somessa: