PRIIMAA PALVELUA 10.2.2020 ALKAEN

Menevältä voit nyt tilata Priima-taksin, kun haluat tasokkaan kuljetuksen ja ammattitaitoisen kuljettajan hoitamaan homman. Priima-kyydit ajetaan laadukkaalla kalustolla ilman brändimerkintöjä ja kaikki palvelua toteuttavat kuljettajamme ovat kielitaitoisia asiakaspalvelun rautaisia ammattilaisia, jotka hoitavat homman tyylillä pienintä yksityiskohtaa myöten. 

Tilaaminen

Priima-palvelun voit tilata ennakkotilauksena soittamalla: 0800 02120 tai sähköpostilla tilaus@meneva.fi. Voit valita henkilöauton tai tila-auton tarpeesi mukaan. Tilaathan ennakkotilaukset vähintään tuntia ennen toivottua nouto-aikaa. Tarjoamme palvelua valituissa kaupungeissa: Turussa, Tampereella, Rovaniemella, Levillä ja Uudellamaalla. Palvelua ei tällä hetkellä voi tilata suoraan sovelluksella. 

Palvelun hinta ja maksaminen

Palvelusta veloitetaan 12 € lisämaksu. Kyydin kokonaishintaan sisältyy 10 minuuttia odotusaikaa matkan aikana. Palvelu tuotetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Auto saapuu nouto-osoitteeseen aina ajoissa ennen sovittua nouto-aikaa. Kyydin kiinteä hinta ilmoitetaan asiakkaalle tilauksen yhteydessä. Matkan voi maksaa autossa maksukorteilla tai käteisellä ja yritysasiakkaana voit myös valita tilausta tehtäessä laskutusvaihtoehdon. 

 

Tervetuloa Priima-taksin palveltavaksi!

 

 

 

Menevä Priima-taksi BMW

 

 

Priimaa palvelua Menevältä!