Lahden alueella Inter Taksin taksipalvelut nyt Menevän tilauskanavista!


Inter Taksin palvelut ovat jatkossa saatavilla Menevän ilmaisissa tilauskanavissa. Ilmaisesta puhelinnumerosta 0800 02120 ja Menevä-Sovelluksen kautta tehdyissä tilauksissa vuorokauden ja vuoden ympäri.

Lahden alueella suuren suosion saavuttanut Inter Taksi ja Menevä tiivistävät yhteistyötään. Ainoastaan tilauskanava muuttuu. Tilausnumero muuttuu maksullisesta maksuttomaan ja sovellus entistäkin sujuvampaan. Tutut kuljettajat palvelevat totuttuun tapaan ja edullinen hintataso säilyy kiinteähintaisissa taksimatkoissa*.

Inter Taksi on tehnyt Lahdessa hyvää työtä ja tarjonnut asiakkaille luotettavan ja edullisen vaihtoehdon. Tästä on helppo jatkaa ja kehittää toimintaa yhdessä. Menevä valtakunnallisena toimijana kehittää keskuspalveluja, markkinointia sekä teknologiaa, kun taas Inter Taksi kuljettajineen keskittyy hyvän taksipalvelun tuottamiseen kaikkina aikoina.

Menevältä saa tilattua taksin luotettavasti koko Päijät-Hämeen alueella yhdestä ilmaisnumerosta tai sovelluksella.

Inter Taksin kanta-asiakkaille tiedotetaan muutoksesta. Inter Taksin maksullinen tilausnumero sekä oma tilaussovellus jäävät pois käytöstä.

Hyödynnä etu seuraavalla taksimatkalla

Tallenna 0800 02120 tilausnumero puhelimeesi sekä käy lataamassa Menevä-sovellus. Sovelluksen käyttäjille tarjoamme tutustumistarjouksena viiden euron alennuksen sovelluksen kautta maksetuissa matkoissa etukoodilla INTER5

Lue ohjeet etukoodin hyödyntämiseen tästä.

 

*Kiinteähintaisen matkan tilaat joko sovelluksella tai soittamalla maksuttomaan tilausnumeroon 0800 02120 ja tilaamalla matkan nouto- ja määränpään osoitteilla.  

 

Lahden alueella turvallisesti koronarokotukseen kiinteähintaisella kyydillä!

Jos tarvitset taksikyydin rokotuspaikalle, nyt voit tilata Menevältä menopaluukyydin koronarokotukseen kiinteällä hinnalla. Sama taksi noutaa kotoa, ja odottaa rokotuksen ajan, sekä kuljettaa kotiin. Tarjous koskee tavallisia taksikyytejä 15 km säteellä keskustasta, ei invataksimatkoja tai pidempiä matkoja. 

Lue lisää tästä