Noutopalvelu Menevä-sovelluksessa

Tarjoamme asiakkaillemme Menevä-sovelluksen kautta toimivan noutopalvelun, jotta voit käyttää palveluja kätevästi kotisohvalta käsin. Toimii kuten lähetti: kuljettajamme noutaa ja kuljettaa puolestasi noutovalmiit ostokset ja paketit. 

Mihin tarvitsen noutopalvelua?

Noutopalvelu auttaa sinua silloin, jos olet estynyt noutamasta tilaamiasi tuotteita esimerkiksi karanteenin vuoksi, tai pakettien nouto tai kuljetus ei aikataulusyistä ole muutoin mukavasti tehtävissä. Palvelun avulla tavara liikkuu paikasta A, paikkaan B, tuossa tuokiossa 24/7. 

Voit käyttää palvelua myös auttaaksesi lähimmäisiäsi, kuten isovanhempia joulun pakettirallissa. Sovelluksella voit tilata ja maksaa noudon toisen puolesta. 

Kun tilaat tuotteita verkkokaupasta, esimerkiksi apteekista lääkkeitä noudettavaksi automaatista tai ruokakaupan valmiiksi keräillyn ja maksetun noutotilauksen, valitse toimitustavaksi nouto. Voit käyttää noutopalvelua kaikkiin noutoihin, joissa kuljettajamme voi hakea tuotteet puolestasi. 

Miten noutopalvelu toimii? 

Kun tarvitset apua pakettirumbaan, oli kyseessä sitten joululahjojen nouto isovanhemmilta tai verkkokaupasta tilatun virvelin nouto pakettiautomaatista, voit tilata nopean avun Menevä-sovelluksella napauttamalla "Nouto" painiketta karttaikkunan vasemmasta alareunasta.  

  1. Täytä tarvittavat tiedot lomakkeelle ja vahvista nouto.
  2. Näet hinnan noutopalvelulle sovelluksessa etukäteen ja maksat kuljetuksen sovelluksen kautta valitsemallasi maksukortilla.
  3. Saat ilmoituksen, kun taksi on kuitannut tilauksen vastaanotetuksi, jonka jälkeen: 
  4. Voit seurata tilauksen etenemistä sovelluksesta. 

Jätämme kuljetuksen halutessasi kotiovesi ulkopuolelle, jotta kasvokkain tapahtuvia kontakteja voidaan välttää koronavirusepidemian aikana.  

Miksei noutopalvelua näy sovelluksessa?

Noutopalvelu -toiminnallisuus on päivitetty viimeisimpään sovellusversioon. Tarvittaessa voit päivittää sovelluksesi sovelluskaupassa ja palvelu on heti käytettävissäsi.

Jos sinulla ei ole Menevä-sovellusta, voit ladata sen puhelimeesi sovelluskaupastasi. 

Mihin noutopalvelu ei sovellu?

Kuljettaja ei voi luonnollisesti noutaa puolestasi tuotteita, joiden luovuttamiseen vaaditaan tunnistautumista tilaajan henkilöllisyystiedoilla. Kaikki pakettiautomaattinoudot avauskoodilla sekä valmiiksi pakattujen ja maksettujen tilausten nouto onnistuu, kun tilauksen voi noutaa tilaustunnuksella tai esim.asiakkaan nimellä. 

Emme valitettavasti voi kuljettaa suuria tuotteita, kuten uutta uunia joulukinkun paistoon.

 

Tarkemmat ohjeet sovelluksen noutopalvelun käytöstä.