Menevän Heittokyydillä vaivattomasti seikkailuun

Olemme lanseeranneet uuden kyytikonseptin, Menevän Heittokyyti, jonka avulla retkeilijät pääsevät joustavasti ja vaivattomasti seikkailun alkupisteeseen ja takaisin. Taksimme suhaavat pitkin kotimaan teitä 24/7, ja erityisesti pohjoisessa meillä on hyvä mahdollisuus tavoittaa nekin alueet, joille ei pääse kuin omalla autolla. Pitkälle eräreitille lähtiessä lähtöpiste ja määränpää ei välttämättä olekaan sama... 

Me voimme siinä tilanteessa mielellämme jeesata ja viedä suoraan eräreittien äärelle, josta voit lähteä vaeltamaan, pyöräilemään, hiihtämään tai vaikka laskemaan. Tarjoamme joustavuutta ja helppoutta omatoimiseen retkeilyyn, joka ei ole riippuvainen omasta autosta, kavereiden autoista, julkisista liikennevälineistä tai aikatauluista.

Talvikaudella voimme tarjota esimerkiksi Lapissa skinnausreissulle meno-paluukyydin. Olemme jopa tsekanneet valmiit spotit joihin voit tutustua tästä. Kesällä sitten eräreissuille sama homma, kannattaa laittaa mietintämyssyyn seuraavaa  seikkailua suunniteltaessa!

Skinnaamaan Levin ja Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemissa

Heittokyydillä vapaalaskupaikoille, helppoa ja yksinkertaista! Jos kaipaat hissirinteiden ulkopuolelle ja luonnon rauhaan, meillä on ehdottaa hyviä laskupaikkoja Levin ja Ylläksen lähialueilta. Kumparelaskun olympiamitalisti, ja itsekin aktiivinen vapaalaskija, Sami Mustonen on valikoinut sinulle parhaat spotit, joihin pääset kätevästi kavereiden ja laskukamojen kanssa Menevällä. Mikä parasta tässä taksihommassa, voit laskea eri paikkaan kuin mistä lähdit, eikä tarvita kavereita tai perhettä passiin kuljetushommissa! 

Katso videolta lyhyt esittely heittokyydistä!  

Käy tsekkaa spotit, ja tilaa kyyti! Ei paljon helpommaksi muutu. 

Siirry tästä Heittokyyti-sivulle, josta löydät talvikaudella skinnausspotit, kesällä jotain ihan muuta! 

 

Tervetuloa kokeilemaan!