Tutustu Menevään ja hae autoilijakumppaniksi

Menevä sai Kelan korvaamien taksimatkojen eli Kela-taksikuljetusten kilpailutuksessa itselleen viisi maakuntaa. Alueet ovat Pohjois-Karjala, Etelä-Karjala, Kainuu, Keski-Suomi ja Varsinais-Suomi. Palveluntuottaminen näillä alueilla alkaa 1.1.2022.

Järjestämme nyt lokakuussa infokiertueen ja kierrämme kaikki nämä tulevat maakunnat. Kiertueella kerromme laajemmin yhtiöstämme, toimintaperiaatteistamme ja kelakyydeistä sekä vastaamme kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Jos olet kiinnostunut Kela-taksin ajamisesta, kannattaa meitä tulla tapaamaan infokiertueelle. Saat tapaamisesta paljon tarpeellista tietoa meistä, toiminnastamme ja kelakyydeistä.

 

Tartu tilaisuuteen

Meillä Menevällä on runsaasti kokemusta Kela-taksipalvelujen järjestämisestä, ja palvelumme on todettu toimivaksi niin asiakkaiden kuin autoilijoidenkin toimesta. Mallimme sopii monen kokoisille taksiyrityksille sekä alalle uusina tuleville yrittäjille.

Olemme hyvä valinta, jos haluat lisää ajoja oman tilausvälityksen oheen tai olet kiinnostunut osa-aikaisesta yrittäjyydestä. Saat meiltä paljon tukea yritystoiminnan kehittämiseen ja työkaluja ajojen tehostamiseen.

Menevä on Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, jolla on alan kokemusta lähes viidenkymmenen vuoden ajalta. Tilausvälityksessämme on toistatuhatta taksiautoa, ja palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti aina Hangosta Nuorgamiin.

Nyt kannattaakin toimia nopeasti ja hakea Menevän autoilijakumppaniksi, sillä olemme jo aloittaneet autoilijahankinnat. Tartu siis tilaisuuteen ja täytä alla oleva hakemuslomake.

  Menevä somessa: