Tarjoamme mukavan edun uusille sovellusasiakkaille. Saat viiden euron arvoisen etukoodin käyttöösi heti. Lataa sovellus ja lisää etukoodi: ALE5 ja voit käyttää sen silloin kuin haluat.

Etu on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka eivät ole tehneet vielä varauksia Menevä-sovelluksella.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 

Etukoodien lunastaminen Menevä -sovelluksessa:

  1. Lataa Menevä -sovellus omasta sovelluskaupasta
  2. Rekisteröidy sovellukseen
  3. Lisää "Maksutavat" -kohtaan pankki- tai luottokorttitiedot ja valitse oletusmaksutavaksi kortti
  4. Mene päävalikossa "Etukoodit" -kohtaan, paina sinistä "+" näppäintä (Syötä etukoodi) ja syötä koodisi avautuvassa ikkunassa.

 

Muuta huomioitavaa:

  • Etu käytetään automaattisesti seuraavaan sovelluksen kautta tilattuun matkaan, joka maksetaan sovelluksen kautta pankki- tai luottokortilla.
  • Alennus vähennetään matkan hinnasta kortin veloituksen yhteydessä, ja alennuksen määrä näkyy eriteltynä myös sähköpostikuitissa.
  • Alennusta ei ole valitettavasti mahdollista saada kyydeistä, jotka maksetaan suoraan autoon käteisellä tai maksukortilla.
  • Etukoodit voivat olla kerta- tai monikertakäyttöisiä.
  • Useammin kuin kerran voimassa olevat koodit poistuvat "Etukoodit" -ikkunasta aina jokaisen käyttökerran jälkeen. Kun haluat hyödyntää monikertakäyttöisen koodin seuraavan kerran, syötä se uudelleen sovellukseen yllämainittujen ohjeiden mukaan.
Etukoodit

 

Edun voi käyttää vain sovelluksella tilatuista matkoista, jotka maksetaan sovelluksen kautta maksukortilla. Alennusta ei ole valitettavasti mahdollista saada käteis- tai korttimaksusta autossa. 

Alennuskoodin voi käyttää yhden kerran.

Alennus on voimassa toistaiseksi ja koskee kaikkia Menevä-asiakkaita valtakunnallisesti. 

 

Tervetuloa kyytiin!