Voit tilata kyydin kätevästi ennakkoon ilman lisämaksua!

Ennakkokyydin tilaaminen sovelluksella on helppoa: Ensin määrität lähtö- ja kohdeosoitteen, jonka jälkeen valitset haluamasi lähtöajan. Lähtöaikaa pääset muuttamaan rullaamalla valintapyöristä halutun päivämäärän ja kellonajan. Valitun päivän ja kellonajan hyväksyt keltaisesta "VALITSE AIKA" -painikkeesta. Sovelluksessa on myös pikapainikkeet noutoajan asettamiseksi 15 minuutin ja puolen tunnin päähän nykyhetkestä. Voit valita vaihtoehtoisesti myös ajan jolloin haluat olla perillä määränpäässä. Sovellus muuttaa lähtöaikaa sen mukaan. On kuitenkin hyvä muistaa, että kyseessä on arvio sopivalle noutoajalle - emme voi taata että olet haluttuna aikana perillä.

Lähtö- tai saapumisajan syötön jälkeen tilaus etenee kuten aiemminkin. "SEURAAVA"-painikkeella pääset antamaan mm. lisäinfoa kuljettajalle, voit vaihtaa matkustajan nimen ja puhelinnumeron ja valita sinulle sopivan maksutavan. Jos maksat sovellukseen tallennetulla luottokortilla, saat matkan jälkeen kuitin sähköpostiisi. Sopimusasiakkailla on mahdollisuus myös laskutukseen. Lopuksi painat "TILAA MATKA".

Sovelluksen käyttö on maksutonta. Menevä-sovelluksella tehtyihin ennakkotilauksiin ei lisätä ennakkotilausmaksua. Tilauksen voit perua suoraan sovelluksesta, jos sitä ei ole jaettu vielä autolle. Riippuen ajankohdasta tilaukset jaetaan autoille 15-60 min ennen noutoaikaa. Näet luoksesi saapuvan auton sovelluksen kartalla, kun auto on kuitannut kyydin ja saat ilmoituksen sovellukseen.

Mukavaa matkaa Menevällä!