Kiitos kaikille osallistujille

Saimme paljon vastauksia ja hyviä ideoita palvelumme kehittämiseksi. Kisan pääpalkinto luovutettiin henkilölle, jonka antamassa vastauksessa ideoitiin monipuolisesti kanta-asiakkaiden ja taksinkäyttäjien palkitsemista. Menevä-lahjakortit jaettiin hyville ja toteuttamiskelpoisilla vastauksille. Toivottavasti näemme ainakin osan näistä ideoista jalkautettuna Menevä-takseihin lähitulevaisuudessa. Otamme vastaan kehitysideoita jatkossakin ja kiitämme niistä - oikein hyvät ulostulot voidaan palkita jatkossakin ;) 

Parempaa palvelua sinulle

Menevä on helsinkiläinen taksipalvelu, jonka tehtävänä on tuottaa laadukasta, luotettavaa ja ammattitaitoista taksipalvelua vuoden jokaisena päivänä.

Me täällä Menevällä pyrimme kehittämään palveluamme kokonaisvaltaisesti tulevaisuutta ajatellen. Kohtaamme päivittäin Menevä-takseissa jopa kaksituhatta asiakasta. Asiakkaita erilaisissa elämäntilanteissa, eri vuorokauden aikaan eri rooleissa - erilaisia yksilöitä, joita kaikkia pyrimme palvelemaan mahdollisimman hyvin. Meille on tärkeää, että voimme kehittää palveluamme sellaiseksi, että se sopii juuri sinulle.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa

Kerro meille, miten voisimme palvella sinua paremmin Menevä-taksissa. Kirjoita vapaamuotoisesti minkälaista palvelua haluaisit saada tulevaisuudessa. Klikkaa kyselyyn - parhaat kehitysideat palkitaan.

Jakamalla ajatuksesi kanssamme, voit voittaa kahden päivän lipun (la-su) Flow-festareille tai Menevä-lahjakortin, jolla voit matkustaa juuri silloin kuin sinulle sopii. Flow-lippupaketteja on jaossa 1 kpl (à 145 €) ja lisäksi 5 kpl Menevä lahjakortteja (à 40 €). 

 

Kyselyyn voit käydä vastaamassa 4.8.2017 asti.


Anna äänesi kuulua! Linkki kyselyyn 


 


 

Tarkemmat säännöt:

1. Kilpailun järjestäjänä toimii Menevä-taksipalvelu (www.meneva.fi)

2. Kilpailuun voi osallistua täyttämällä kyselylomake. Linkki kyselylomakkeeseen löytyy Menevän netti- tai facebook-sivuilta.

3. Kysely on kaikille avoin. Emme palkitse yrityksen (Helsingin Taksipalvelu Oy/ Menevä)  työntekijöitä.

4. Kilpailu on voimassa 7.7.2017–4.8.2017. Valitsemme 7.8.2017 kisaan osallistuneista ehdokkaista yhden pääpalkinnon voittajan sekä Menevä-lahjakorttien voittajat.

5. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Pääpalkinto sekä lahjakortit ovat noudettavissa sovitusti Menevän toimistolta Junailijankuja 5, 00520 Helsinki. Tarvittaessa palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Lähetettäessä vastuu lähetyksen saapumisesta ajoissa ei ole Menevän vastuulla. 

6. Menevä-lahjakortit ovat voimassa kolme (3) kuukautta myöntämisestä. Lahjakortti on käytettävissä Menevä-takseissa pääkaupunkiseudulla. Lahjakortin voi käyttää tilaamalla taksikyydin Menevä-sovelluksella ja lisäämällä lisätietokenttään lahjakortista löytyvän koodin. Kortin arvon voi käyttää useampaan matkaan toteutuneen matkan arvon jäädessä lahjakortin summaa pienemmäksi. 

7. Järjestäjä ilmoittaa voitosta voittajille sähköpostilla annettujen yhteystietojen mukaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta 11.8.2017 mennessä, palkintoa ei toimiteta.

8. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän kehitysehdotuksen sekä nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta, mikäli he voittavat kilpailun palkinnon. Järjestäjä pitää itsellään oikeuden olla julkaisematta palkittuja kehitysehdotuksia.

9. Järjestäjä ei julkaise annettuja kehitysehdotuksia muutoin kuin edellä on mainittu.

10. Osallistuja antaa omat yhteystiedot (sähköpostiosoite) palkinto-ilmoitusta varten. Yhteystietoja ei kerätä eikä käytetä muuhun tarkoitukseen ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

11. Järjestäjä maksaa lakisääteiset kilpailuverot.

12. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

13. Kilpailu ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

 

 

Lataa menevä sovellus