Ilta-Menevä tuli - tilaisitko?

Vastapainona valtamedian negatiivisille uutisoinnille taksialasta, kaipaamme raikasta ja positiivista tuulahdusta takseista. Taksialalla toimii tuhansia ammattilaisia, jotka tuottavat hyvää ja luotettavaa taksipalvelua päivittäin ympäri Suomen. Hiljaisen enemmistön ääni ei kuulu, kun mediahuomio keskittyy asema-aukion tolpan värikkäisiin tapahtumiin, joka edustaa vain hyvin kapeaa sektoria suomalaisista takseista. Koemme toki aiheelliseksi uutisoida myös alaa koskevista epäkohdista, jotta alan lainsäädäntöä ja toimintamalleja voidaan kehittää, mutta jos se värittää liikaa kansan mieliin piirtyvää mielikuvaa, rapautuu luottamus ja usko terveeseen taksiliiketoimintaan, niin asiakkailta, kuin alaa harkitsevilta uusilta työntekijöiltä. 

Me tartumme omiin värikyniin ja maalaamme vastapainoksi huumorilla ja positiivisilla huomioilla taksista kuvaa joka näyttää myös sen toisen puolen. Ilon, ammattiylpeyden ja kyvyn nauraan myös itsellemme sekä työn mukavat puolet, joista kuljettajat nauttivat joka päivä. 

Takseihin tarinoita mahtuu

Oman työpaikkareality Tolpalla -sarjan myötä taksiarkea ja mukavia kohtaamisia taksiarjessa on näytetty telkussa jo vuodesta 2021. Taksiarki näyttäytyy ohjelman myötä epätodellisen mukavalta, mutta valitettavasti se on totta, ei käsikirjoitettua unelmaa. 

Ilta-Menevän kautta voimme näyttää Tolpalla -sarjan tapahtumista lisää hauskoja sattumuksia ja tuoda huumorilla väriä talven pimeneviin päiviin. 

Kannustamme tutustumaan taksialaan ja Ilta-Menevään! Olemaan rohkeita ja vaikuttamaan. Aina voi jättää kommentteja, ehdottaa uusia näkökulmia tai kysyä meiltä mitä vaan taivaan ja maan väliltä.

 

 

  Menevä in social media: