Tule tekemään liikkumisen historiaa

 

 

 

 

 

Etsimme joukkoomme tekijöitä.

Teemme taksialan historiaa ja aloitamme Helsinki-Vantaan lentoasemalla taksikaistan täyssähköisellä kalustolla – ensimmäisenä taksiyhtiönä Suomessa. Nyt etsimme parhaita tekijöitä ainutlaatuiseen konseptiimme.

Lentoaseman palvelumme tulee työllistämään alalle paljon uusia kuljettajia ja yrittäjiä. Älä siis missaa elämäsi tilaisuutta, vaan tule tekemään kanssamme vastuullisempaa tulevaisuutta!

 

Tule ajamaan sähkötaksia lentoasemalta

  • Tarjoamme kilpailukykyisen palkan
  • Luomme parhaat puitteet onnistumiselle
  • Pääset palvelemaan asiakkaita tuliterällä sähköisellä kalustolla
  • Palveluasenne ratkaisee – koulutamme myös uusia tekijöitä

Tarjoamme sinulle

  • Tarvittavat koulutukset ja jatkuvan tuen
  • Kansainvälisen ja monipuolisen työn paljon taksia käyttävien asiakkaiden parissa
  • Lähellä sijaitsevan oman varikon, josta löytyy autojen latausasema, pesupaikat ja sosiaalitilat
  • Riskittömän ja tuottoisan tavan edetä halutessasi yrittäjäksi – aloittaminen on helppoa.

 

 

 

 

 

 

Menevä yrityksenä

Olemme Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, ja alan kokemusta meillä on lähes viidenkymmenen vuoden ajalta. Tilausvälityksessämme on yli 1500 taksiautoa, ja palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti aina Hangosta Nuorgamiin.

Tunnemme taksialan kuin omat taskumme ja uskallamme tehdä rohkeita päätöksiä. Olemme se, joka toimii murroksessa – me emme seuraa vierestä. Emme etsi pikavoittoja, vaan rakennamme kestävää ja vastuullista yritystoimintaa yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Tartu elämäsi tilaisuuteen ja tule messiin!

Laita hakemusta tulemaan alla olevan lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja

Matteus Baeszler

matteus@meneva.fi

+358 50 4735305

 

Tutustu lentoasemalla työskenteleviin taksinkuljettajiimme

”Olen ollut kuljetusalalla jo pitkän aikaa, ajaen muun muassa UPS:lla ja Sinebrychoffilla jakeluautoa. TikTokissa tuli Menevän mainos vastaan, jossa oli hienot autot ja haettiin uusia kuljettajia lentokenttäkyyteihin. Katsoin heti, että tuo voisi olla sitä mihin itsekin haluaisin mukaan ja tässä sitä nyt ollaan. Olen nyt reilun kuukauden ajan ajanut taksia ja tykännyt, kun on saanut tutustua uusiin ihmisiin ja siitä kun on kiirettä. 

On ollut kiva huomata, että ihmiset luottavat minuun. On lyhyessä ajassa tullut sellainen fiilis, että minusta ja Menevästä on jäänyt hyvä kuva asiakkaille. Asiakkaiden kanssa jutellessa on ollut kiva huomata, että kuinka Menevän kuljettajista pääosin on tykätty. 

Ajovuoroihin pitää vähän totutella, kun niitä sumplitaan esimerkiksi lentojen mukaan. Tietenkin taksamittarit ja muut vastaavat pikku jutut vaativat opettelua, mutta ne oppii nopeasti. Onneksi tämä porukka ja muut kuljettajat ovat hyvää sakkia, niin aina on jeesattu jos on sitä tarvinnut.

Taksihomma vaatii asiakaspalveluluonnetta, ystävällisyyttä, autonajotaitoa ja paikallistuntemusta. Kannattaa olla rohkea ja kokeilla. Tietenkin paineensietokyky on myös plussaa, sillä asiakkailla saattaa välillä olla kiire.”

Sebastian Maijala

Taksinkuljettajan työ on mukavaa hommaa

"Taksiurani alkoi siitä, kun olin jonkin aikaa työttömänä. Halusin löytää nopeasti töitä, jotta saisin rahaa. Laitoin hakemuksia kaikkialle ruokalähettipalveluista lähtien, kunnes näin Menevän rekrymainoksen sosiaalisessa mediassa. Hain paikkaa, kävin haastattelussa ja sain töitä. 

Tein aiemmin putkimiehen töitä sekä olen tehnyt töitä myös rakennusalalla. Taksinkuljettajan työ on itselleni kevyttä työtä aikaisempiin ammatteihin nähden. Enää ei tarvitse työpäivän jälkeen olla kipeänä, kun työ ei ole niin fyysistä. Taksityössä helpointa on ehdottamasti ajaminen uudella hienolla sähköautolla ja plussaa, että samalla ajaessa tienaa. Vaikeinta tässä työssä lienee odottelu, kun esimerkiksi tolpalla odottaa kyytiä, silloin ei kassa juokse eikä tienaa rahaa. 

Tykkään ajaa pitkiä vuoroja, jotta tienaan enemmän. Siihen on hyvä mahdollisuus, jos vain jaksaa autoa ja palvella asiakkaita. Tätä en ole päässyt aiemmissa töissäni kokemaan. Vaikken puhu Suomea täydellisesti vielä, niin voin sitä harjoitella tässä. He ymmärtävät minua ja saan käydä heidän kanssa hauskoja keskusteluja."

Juri Adamenko