Menevä Kela-taksien palveluntuottajaksi Kainuun, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan, Etelä-Karjalan ja Varsinais-Suomen maakuntiin

Kela kilpailutti korvaamiensa taksimatkojen eli Kela-taksien palveluntuottajat. Jokainen maakunta oli oma kilpailutusalueensa ja jokaiselle haettiin kahta eri palveluntuottajaa. Menevä valittiin toiseksi palveluntuottajaksi Kainuun, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan, Etelä-Karjalan ja Varsinais-Suomen maakuntien alueelle. Palvelun tuottaminen alkaa 1.1.2022.

Jatkossa asiakkaalla on mahdollisuus valita, kummalta alueen palveluntuottajalta Kela-taksi tilataan. Menevän tehtäväksi jää vastata siitä, että kaikki tilatut matkat hoidetaan tilauksen mukaisesti ja tarkoitukseen sopivalla kulkuneuvolla. 

Kyseessä on kokonaispalvelu, joka kattaa taksimatkojen tilauksen, yhdistelyn, välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen, valvonnan, maksuliikenteen ja raportoinnin. Maksuliikenteessä käytetään Kelan sähköistä suorakorvausmenettelyä.

Kela-taksien infokiertue starttaa lokakuussa

Järjestämme nyt lokakuussa infokiertueen, jossa kierrämme uusien maakuntien paikkakuntia. Kiertueella kerromme tuleville autoilijoille Menevän toiminnasta, toimintaperiaatteista ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Voit ilmoittautua kiertueelle täältä.

Menevällä on mittavaa kokemusta Kela-taksikyytien järjestämisestä. Mallimme sopii monen kokoisille taksiyrityksille sekä alalle uusina tuleville yrittäjille, joustavasti oman tilanteen mukaan. Infokiertueen ilmoittautumislomake löytyy alta.