Noutopalvelu Menevä-sovelluksessa

Tarjoamme asiakkaillemme Menevä-sovelluksen kautta toimivan noutopalvelun, jota voit käyttää kätevästi vaikka kotisohvalta käsin. Palvelu toimii kuten lähetti: kuljettajamme noutaa ja kuljettaa puolestasi noutovalmiit ostokset ja paketit.

Miten noutopalvelu toimii? 

Kun tarvitset jeesiä esimerkiksi paketin tai ruokakassin hakemisessa, voit tilata noudon Menevä-sovelluksella napauttamalla ostoskärry-ikonia karttaikkunan yläkulmassa.  

  1. Täytä tarvittavat tiedot lomakkeelle ja vahvista nouto.
  2. Näet sovelluksessa etukäteen noutopalvelun hinnan, jonka voit maksaa valitsemallasi maksukortilla sovelluksen kautta. 
  3. Saat ilmoituksen, kun taksi on kuitannut tilauksen vastaanotetuksi, minkä jälkeen: 
  4. Voit seurata tilauksen etenemistä sovelluksessa. 

Jätämme kuljetuksen halutessasi kotiovesi ulkopuolelle, jotta kasvokkain tapahtuvia kontakteja voidaan välttää koronaviruspandemian aikana. Voit laittaa ohjeet kuskille lisätietokenttään. 

Mihin tarvitsen noutopalvelua?

Noutopalvelu auttaa sinua silloin, kun olet estynyt noutamasta tilaamiasi tuotteita esimerkiksi karanteenin vuoksi, haluat pysytellä turvallisesti kotona ja välttää turhaa liikkumista yleisillä paikoilla, tai pakettien nouto tai kuljetus ei aikataulusyistä ole muutoin mukavasti tehtävissä. Palvelun avulla tavara liikkuu paikasta A paikkaan B, tuossa tuokiossa 24/7

Voit käyttää palvelua myös auttaaksesi lähimmäisiäsi, kuten isovanhempia. Voit sovelluksella tilata ja maksaa noudon toisen puolesta. 

Voit myös käyttää palvelua, kun tilaat tuotteita verkkokaupasta, esimerkiksi apteekin lääkkeitä noudettavaksi automaatista tai ruokakaupan valmiiksi keräillyn ja maksetun noutotilauksen. Tällöin valitse toimitustavaksi nouto. Voit käyttää noutopalvelua kaikkiin noutoihin, joissa kuljettajamme voi hakea tuotteet puolestasi. 

Mihin noutopalvelu ei sovellu?

Kuljettaja ei voi noutaa puolestasi tuotteita, joiden luovuttamiseen vaaditaan tunnistautumista tilaajan henkilöllisyystiedoilla.

Pakettiautomaattinoudot avauskoodilla sekä valmiiksi pakattujen ja maksettujen tilausten nouto onnistuu, kun tilauksen voi noutaa tilaustunnuksella tai esimerkiksi asiakkaan nimellä. Tarvittavat tiedot voi lisätä ohjeiden mukaan ja käyttää lisätietokenttää. 

Emme valitettavasti voi kuljettaa suuria tuotteita. 

 

Tarkemmat ohjeet sovelluksen noutopalvelun käytöstä.