Haemme osa-aikaisia aluemestareita Turun ja Tampereen alueelle

Etsimme uusia vetäjiä Turun ja Tampereen alueelle osa-aikaiseen työsuhteeseen. Menestyäksesi Menevän aluemestarina tarvitset aikaisempaa työkokemusta itsenäisistä työtehtävistä, paikallistuntemusta ja kokemusta toimialalta. It-osaamisesi on ajan tasalla ja käytät sujuvasti tietojärjestelmiä. Pystyt kommunikoimaan suomen lisäksi englanniksi. 

Persoonana olet myyntihenkinen, hoidat tehtävääsi määrätietoisesti ja jämäkästi. Tartut tilanteisiin omatoimisesti, viet asioita eteenpäin ja saat ihmiset luottamaan itseesi. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, olet vakuuttava ja helposti lähestyttävä. Työskentelet yrittäjähenkisesti ja koet haasteet mahdollisuudeksi. 

Aluemestarina toimit Menevän lähettiläänä alueesi Menevä-autoilijoille. Tehtäviisi kuuluu tukea Menevän piirissä toimivia autoilijoita palvelu- ja osaamistason ylläpidossa sekä kehittämisessä. Tässä apunasi on Menevän verkkokoulutusjärjestelmä ja osaavat työkaverit. Vastuullasi on lisäksi etsiä ja innostaa potentiaalisia tulevaisuuden Menevä-autoilijoita. 

Yrityksemme on syrjinnästä vapaa alue. Haluamme auttaa ja mahdollistaa kaikille yhtäläiset menestymisen avaimet toimialalla. Toivomme että jaat arvomme. Olet myös aidosti kiinnostunut taksiliiketoiminnasta ja sen kehityksestä. 

Menevä Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn voimakkaasti kasvavassa yrityksessä missä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja kehittyä.

Jos tämä tehtävä tuntuu juuri sinulle tehdyltä, laita suomenkielinen cv ja hakemuksesi 15.11.2020 mennessä mari@meneva.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jussi Patrikainen: jussi@meneva.fi p. 050 337 3230.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

 

Tervetuloa kyytiin! 

 

Menevä-taksit palvelevat meitä kaikkia. Olemme julistautuneet syrjinnästä vapaaksi alueeksi, lue lisää: tervetuloakyytiin.fi

Olemme läsnä kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Menevä palvelee myös yhteiskunnan korvaamissa kyydeissä Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä ja joulukuusta 2020 alkaen myös Lapin maakunnan alueella. 

Menevä on 100% kotimainen perheyritys.