Taksisovellus

Lataa ilmainen Menevä-taksisovellus, saat 5€ edun!

 

 

 

Lataa sovellus.

Download on the App Store

Get it on Google Play

5€:n etu uusille sovellusasiakkaille.

Soita tilausnumeroon.

0800 02120

Maksuton tilausnumero.

Lataa ilmainen Menevä-sovellus!

Olemme päivittäneet sovelluksen uuteen versioon 2/2021, jos olet ladannut Menevä-sovelluksen jo aiemmin puhelimeesi - käy päivittämässä versio sovelluskaupassasi ja saat kaikki uudet ominaisuudet käyttöösi, kuten muun muassa maksutavat Google Pay ja Apple Pay.

Taksin tilaaminen

Ladattuasi Menevä-sovelluksen puhelimeesi, rekisteröidy palveluun, jonka jälkeen voit tilata sovelluksella taksin haluamaasi osoitteeseen heti tai tehdä ennakkovarauksen myöhempää ajankohtaa varten. Voit valita haluamasi ajoneuvotyypin ja maksutapavaihtoehdon suoraan sovelluksesta. Näet kiinteän hinnan matkallesi etukäteen ennen tilausta. Tilauksen jälkeen saat vahvistusviestin puhelimeesi. Kun Menevä-taksi on kuitannut kyydin, voit seurata auton saapumista kätevästi sovelluksesta. Menevällä taksitilauksen tekeminen on aina ilmaista. Voit perua tekemäsi tilauksen ilman kuluja, mikäli auto ei ole vielä hyväksynyt tilaustasi. Tehtyyn tilaukseen liittyvässä ongelmatilanteessa voit aina ottaa meihin helposti yhteyttä soittamalla maksuttomaan numeroon: 0800 02120.

Taksin ennakkovaraus

Meiltä varaat taksin ennakkoon ilman ennakkolisämaksua. Ennakkovaraus hoituu sovelluksella ja nettilomakkeella helposti: voit määrittää sovelluksessa haluamasi lähtöajankohdan- tai milloin haluat olla perillä määränpäässä. Saat tekstiviestinä kuittauksen sinua saapumaan tulevalta autolta noin 15-30 minuuttia ennen toivottua lähtöaikaa. Voit myös tehdä ennakkovarauksen soittamalla tilausnumeroon.

Kiinteä hinta

Sovelluksella saat meiltä aina kiinteän hinnan matkallesi. Kiinteä hinta lasketaan Menevän taksitaksan mukaisesti. Kiinteähintaisen taksimatkan hinta sisältää yhteensä viisi minuuttia odotusaikaa koko matkan aikana. Ylittävältä ajalta peritään taksitaksan odotusmaksun mukainen maksu, kyseinen osuus veloitetaan autossa matkan jälkeen. Menevän kaupunkikohtaisen taksahinnaston voit tarkistaa palvelualuesivuiltamme.

Katevaraus

Maksukorttisi voimassaolo tarkistetaan ja siltä tehdään tilausta tehtäessä matkan kiinteää hintaa vastaava katevaraus. Katevaraus perutaan heti kun tilaus on rekisteröity järjestelmäämme ja se palautuu luottokortillesi. Lopullinen hinta veloitetaan matkan jälkeen ja saat kuitin veloituksesta sähköpostiisi.

Tietosuoja

Asiakkaidemme yksityisyys on meille tärkeä asia. Sitoudumme noudattamaan henkilötietojen käsittelyä ja tietosuojaa koskevaa lainsäädäntöä palveluidemme toteuttamisessa. Huolehdimme siitä, että käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja aina turvallisesti. Lisätietoja voit lukea tietosuojasivuiltamme.

Tietosuoja

5€:n alennus uusille sovellusasiakkaille!

Tarjoamme uusille sovellusasiakkaillemme ensimmäisestä kyydistä 5€:n alennuksen. Lataa sovellus ja rekisteröidy käyttäjäksi. Seuraa allaolevia ohjeita lisätäksesi etukoodin ALE5 sovellukseesi. Etukoodit ovat käytettävissä vain kyydeissä jotka maksetaan sovelluksen kautta Apple Paylla, Google Paylla tai maksukorteilla.

1. Klikkaa "etukoodit"

Klikkaa tilausta tehdessäsi "etukoodit" kohtaa.

Tilatessa klikkaa etukoodit -kohtaa

2. Tarkista etukoodit

Tarkista onko sinulla jo valmiiksi syötettynä etukoodeja. Jos ei ole, klikkaa kohtaa "Lisää etukoodi". Jos olet jo syöttänyt koodin sovellukseen, valitse se käyttöön tässä valikossa.

Etukoodit

3. Syötä uusi etukoodi

Kirjoita uusi etukoodisi "Syötä etukoodi" -ruutuun ja klikkaa "Lisää".

Uusi etukoodi

4. Tarkista tilaus

Tarkista ennen tilausta, että etukoodisi on valittu käyttöön. Näet kiinteän hinnan alapuolelta minkä arvoinen etukoodi sinulla on valittuna käyttöön tilaukselle.

Valitse etukoodi käyttöön

Muuta huomioitavaa etukoodien käytössä:

  • Etu täytyy olla lisättynä ennen matkan tilaamista, jotta alennus voidaan huomioida matkan hinnassa.
  • Etu täytyy valita tilatessa erikseen käyttöön.
  • Alennus vähennetään matkan hinnasta kortin veloituksen yhteydessä, ja alennuksen määrä näkyy eriteltynä myös sähköpostikuitissa.
  • Alennusta ei ole valitettavasti mahdollista saada kyydeistä, jotka maksetaan suoraan autoon käteisellä tai maksukortilla.
  • Etukoodit ovat kertakäyttöisiä, ellei sinulle ole erikseen ilmoitettu, että koodisi voi käyttää useampaan kertaan

Maksutavat

Uusimmassa sovellusversiossamme voit käyttää myös turvallisia ja käteviä Apple Pay ja Google Pay maksutapoja! Näin teet maksamisesta ja matkustamisesta vaivatonta - hyppää autoon ja hyppää ulos matkasi päätteeksi. Maksu hoituu automaattisesti ja kuitin saat suoraan sähköpostiisi.

Kyydin voit maksaa myös autossa matkan päätteeksi kaikilla yleisimmillä maksukorteilla, lähimaksulla tai käteisellä. Jos valitset sovelluksella maksutavaksi käteinen - kyytisi maksetaan autossa matkan päätteeksi.

Maksamalla taksimatkan sovelluksen kautta, voit tilata ennakkoon maksettuja kyytejä esimerkiksi perheenjäsenille, yritysvieraille tai lähettää tavaralähetyksiä. 

Maksutapoja voit lisätä valikon kautta valitsemalla maksutavat ja lisäämällä maksukorttitiedot. Voit lisätä useita kortteja. Sovelluksen kautta käyvät kaikki luottokortit. 

Yritysasiakkaille on olemassa myös yritystilivaihtoehto, jonka avulla voi matkustaa joko laskulle tai käyttämällä yrityksen korttitiliä.

Suosikkiosoitteet

Voit lisätä sovellukseen suosikkiosoitteita kuten koti- ja työ-osoitteen, joita käytät usein matkasi lähtö- tai määränpään osoitteena. Näin voit tehdä matkan tilaamisesta mahdollisimman sujuvaa. Suosikkipaikan voi asettaa "Asetukset" ja "Suosikkipaikat" valikosta tai tilausnäkymässä klikkaamalla osoitekenttää "Uusi suosikkipaikka" ja klikkaamalla + merkkiä. Voit myös lisätä viestin kuljettajalle osoitetiedon lisäksi, joka menee automaattisesti tiedoksi kuljettajalle.

Noutopalvelu Menevä-sovelluksessa

Menevä tarjoaa asiakkailleen noutopalvelua jotta pääset käyttämään palveluita kotoasi käsin. Kuljettajamme noutaa puolestasi ostoksesi tai muut tuotteet, kun valitset noutopalvelumme. Jätämme kuljetuksen halutessasi ovesi ulkopuolelle, jotta kasvokkain tapahtuvia kontakteja tapahtuisi mahdollisimman vähän koronaviruspandemian aikana. Kun tilaat tuotteita verkkokaupastasi, valitse toimitustavaksi Nouto.

Anna palautetta

Sinun mielipiteesi on meille tärkeä! Arvostamme asiakkaidemme antamaa palautetta ja käytämme palautteen palvelun kehittämiseen.   

Voit antaa matkastasi palautetta sovelluksella heti matkan päätyttyä. Voit antaa kyydille yleisarvostelun 1-5 tähteä sekä kirjoittaa viestin meille.

Jos sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa tai ideoita palvelun kehittämiseksi, voit olla meihin helposti yhteydessä myös palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia palaute@meneva.fi. Kiitos!