Noutopalvelu Menevä-sovelluksessa

Tarjoamme asiakkaillemme tilaussovellukseksen kautta toimivan noutopalvelun, jotta voit käyttää palveluja kätevästi kotisohvalta käsin. Kuljettajamme noutaa puolestasi ostokset, jotka olet tilannut ja maksanut valmiiksi verkkokaupassa, kun valitset noutopalvelun käyttöösi. 

Mihin tarvitsen noutopalvelua?

Noutopalvelu auttaa sinua silloin olet estynyt noutamasta tilaamiasi tuotteita esimerkiksi karanteenin vuoksi, palvelun avulla tuotteet tuodaan suoraan kotiovellesi.  

Kun tilaat tuotteita verkkokaupasta, esimerkiksi apteekista lääkkeitä noudettavaksi automaatista tai ruokakaupan valmiiksi keräillyn ja maksetun noutotilauksen, valitse toimitustavaksi nouto. Voit käyttää noutopalvelua kaikkiin noutoihin, joissa kuljettajamme voi hakea tuotteet puolestasi.

Kuljettaja ei voi luonnollisesti noutaa puolestasi tuotteita, joiden luovuttamiseen vaaditaan tunnistautumista tilaajan henkilöllisyystiedoilla. Monet verkkokauppaostokset sen sijaan onnistuvat mainiosti, kuten kuljetus- ja postipalvelujen pakettiautomaatit ja tilausten noudot myymälöistä tilaustunnuksella.

Miten noutopalvelu toimii? 

Kun saat noutoilmoituksen verkkokauppaostoksista, voit tilata noutopalvelun Menevä-sovelluksella napauttamalla "Nouto" painiketta karttaikkunan vasemmasta alareunasta.  

Täytä tarvittavat tiedot lomakkeelle ja vahvista nouto. Näet hinnan noutopalvelulle sovelluksessa etukäteen ja maksat kuljetuksen sovelluksen kautta valitsemallasi maksukortilla.

Saat ilmoituksen, kun taksi on kuitannut tilauksen vastaanotetuksi, jonka jälkeen voit seurata tilauksen etenemistä sovelluksesta.

Jätämme kuljetuksen halutessasi kotiovesi ulkopuolelle, jotta kasvokkain tapahtuvia kontakteja voidaan välttää koronavirusepidemian aikana. 

Miksei noutopalvelua näy sovelluksessa?

Noutopalvelu -toiminnallisuus on päivitetty viimeisimpään sovellusversioon. Tarvittaessa voit päivittää sovelluksesi sovelluskaupassa ja palvelu on heti käytettävissäsi.

Jos sinulla ei ole Menevä-sovellusta, voit ladata sen puhelimeesi sovelluskaupastasi. 

 

Tarkemmat ohjeet sovelluksen noutopalvelun käytöstä.