LATAA SOVELLUS JA NAUTI UUSISTA OMINAISUUKSISTA

Maksuttoman Menevä-sovelluksen voit ladata Google Play- tai App Store -sovelluskaupoista. Lataamalla Menevä-sovelluksen puhelimeesi voit tilata taksin helposti 24/7/365. 

Taksin tilaaminen

Ladattuasi Menevä-sovelluksen puhelimeesi, rekisteröidy palveluun, jonka jälkeen voit tilata sovelluksella taksin haluamaasi osoitteeseen heti tai tehdä ennakkovarauksen myöhempää ajankohtaa varten. Voit valita haluamasi ajoneuvotyypin ja maksutapavaihtoehdon suoraan sovelluksesta. 
Sovelluksen avulla voit lähettää varauksen yhteydessä viestin kuljettajalle, jossa voit tarvittaessa antaa lisätietoa noutoa varten - klikkaa viesti kuljettajalle kenttää ja kirjoita viesti ennen tilauksen lähettämistä. Näet kiinteän hinnan matkallesi etukäteen ennen tilausta. Tilauksen jälkeen saat vahvistusviestin puhelimeesi. Kun Menevä-taksi on kuitannut kyydin, saat uuden viestin jossa on mukana linkki auton seuraamiseksi kartalta sekä arvioitu saapumisaika. Voit myös jakaa linkin helposti kaverille! 

Voit tilata Menevä-taksin myös nettisivujemme tilauslomakkeella tai soittamalla maksuttomaan tilausnumeroon: 0800 02120. 

Menevällä taksitilauksen tekeminen on aina ilmaista. Voit perua tekemäsi tilauksen ilman kuluja, mikäli auto ei ole vielä hyväksynyt tilaustasi. Tehtyyn tilaukseen liittyvässä ongelmatilanteessa voit aina ottaa meihin helposti yhteyttä soittamalla maksuttomaan numeroon: 0800 02120.

Taksin ennakkotilaus

Meiltä tilaat taksin ennakkoon ilman ennakkolisämaksua. Ennakkotilaus hoituu sovelluksella ja nettilomakkeella helposti: voit määrittää sovelluksessa haluamasi lähtöajankohdan- tai milloin haluat olla perillä määränpäässä. Saat tekstiviestinä kuittauksen sinua saapumaan tulevalta autolta noin 15-30 minuuttia ennen toivottua lähtöaikaa. Voit myös tilata ennakkokyydin soittamalla tilausnumeroon. 

Maksutavat

Lisäämällä maksukorttisi sovellukseen teet maksamisesta ja matkustamisesta vaivatonta - hyppää autoon ja hyppää ulos matkasi päätteeksi. Maksu hoituu automaattisesti ja kuitin saat suoraan sähköpostiisi. Valitse maksutavaksi luottokortti ja kiinteä hinta varataan kortiltasi hetki ennen matkaa ja veloitetaan automaattisesti matkan päätyttyä. Kuitin saat suoraan sähköpostiisi.

Kyydin voit maksaa myös autossa matkan päätteeksi kaikilla yleisimmillä maksukorteilla, lähimaksulla tai käteisellä. Jos valitset sovelluksella maksutavaksi käteinen - kyytisi maksetaan autossa matkan päätteeksi.

Maksamalla taksimatkan sovelluksen kautta, voit tilata ennakkoon maksettuja kyytejä esimerkiksi perheenjäsenille, yritysvieraille tai lähettää tavaralähetyksiä. 

Maksutapoja voit lisätä valikon kautta valitsemalla maksutavat ja lisäämällä maksukorttitiedot. Voit lisätä useita kortteja. Sovelluksen kautta käyvät kaikki luottokortit. 

Yritysasiakkaille on yritystili, jonka avulla voi matkustaa joko laskulle tai käyttämällä yrityksen korttitiliä. 

Kiinteä hinta

Saat meiltä aina kiinteän hinnan matkallesi, kun lähtö-ja määränpääosoitteet ovat tiedossamme. Kiinteä hinta lasketaan Menevän taksitaksan mukaisesti.

Kiinteähintaisen taksimatkan hinta sisältää yhteensä viisi minuuttia odotusaikaa koko matkan aikana. Ylittävältä ajalta peritään taksitaksan odotusmaksun mukainen maksu, kyseinen osuus veloitetaan autossa matkan jälkeen.

Mikäli olet tilannut matkan antamalla vain noutopaikan osoitteen, emme voi antaa matkalle hintatietoa etukäteen vaan matkan hinta muodostuu mittaritaksan mukaisesti.

Menevän kaupunkikohtaisen taksahinnaston voit tarkistaa kaupunkisivuiltamme.

Suosikkiosoitteet

Voit lisätä sovellukseen suosikkiosoitteita kuten koti- ja työ-osoitteen, joita käytät usein matkasi lähtö- tai määränpään osoitteena. Näin voit tehdä matkan tilaamisesta mahdollisimman sujuvaa. Suosikkipaikan voi asettaa "Asetukset" ja "Suosikkipaikat" valikosta tai tilausnäkymässä klikkaamalla osoitekenttää "Uusi suosikkipaikka" ja klikkaamalla + merkkiä. Voit myös lisätä viestin kuljettajalle osoitetiedon lisäksi, joka menee automaattisesti tiedoksi kuljettajalle.  

Maksun jakaminen

Voit jakaa kyydin hinnan kavereiden kesken tasan kätevästi sovelluksen kautta. Maksun jakaminen toimii, kun kaikilla on ladattuna Menevä-sovellus ja sovellukseen on syötetty maksukorttitiedot. Maksutavaksi valitaan maksukortti. Maksun jakaminen on mahdollista vain matkan aikana. 

Kun olet taksissa, näet sovelluksessa vaihtoehdon “Jaa maksu” kuljettajatietojen kohdalla. Paina tätä vaihtoehtoa ja valitse yhteystiedoistasi kenen kanssa haluat jakaa maksun. Jos näillä henkilöillä on käytössään Menevä –sovellus, he saavat ilmoituksen sovellukseensa. Jos heillä ei ole Menevä –sovellusta, he saavat puhelimeensa normaalin tekstiviestin josta voi ladata sovelluksen. Maksun jakamispyyntö on tämän jälkeen vielä hyväksyttävä. Jokainen maksun jakava henkilö saa oman kuitin sähköpostiin automaattisesti. 

Anna palautetta

Sinun mielipiteesi on meille tärkeä! Arvostamme asiakkaidemme antamaa palautetta ja käytämme palautteen palvelun kehittämiseen.   

Voit antaa matkastasi palautetta sovelluksella heti matkan päätyttyä. Voit antaa kyydille yleisarvostelun 1-5 tähteä sekä kirjoittaa viestin meille.

Jos sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa tai ideoita palvelun kehittämiseksi, voit olla meihin helposti yhteydessä myös palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia info@meneva.fi. Kiitos!  

Lue lisää sovelluksen käytöstä osiosta: Usein kysytyt kysymykset

 

Menevä-taksit ovat syrjinnästä vapaa-alue. Tervetuloa kyytiin!

 

Menevä sovelluksella tilaamassa taksia