Löydät Menevän nyt helpommin läheltä myös Turussa! Olemme avanneet uuden aluetoimiston osoitteeseen Puutarhakatu 11-13, Turku. Näin voimme tukea hyvin käyntiin lähtenyttä alueellista kasvua Turussa ja olla helposti tavoitettavissa Menevän tilausvälitykseen liittyneille autoilijoille. Toimiston ovet ovat auki kaikille taksiyrittäjyydestä kiinnostuneille ja paikallinen aluemestarimme Leif Karlsson vastaa mielellään kaikkiin Menevä -taksiyrittäjyyttä ja tilausvälitystä koskeviin kysymyksiin.

Turussa on myös juuri solmittu sopimus Finavian kanssa taksiliikennöinnin aloittamisesta Turun lentoasemalta. 

Turun ja Varsinais-Suomen toiminnasta vastaava Menevän aluemestari Leif Karlsson kommentoi: "Menevä on saanut hyvän startin paikallisten autoilijoiden rekrytoinnissa, ja automäärämme kasvaa ripeästi: meillä on tällä hetkellä 18 taksia, joista neljä on tila-autoa, ja vuoden loppuun mennessä uskomme tuplaavamme autojen määrän Turun alueella."

Rekrytoimme jatkuvasti lisää autoilijoita Menevä-taksiyrittäjiksi ja taksiyrittäjiä mukaan Menevän tilausvälitykseen. Eli taksiyrittäjä, jos olet kiinnostunut hankkimaan lisää keikkaa autoillesi - kannattaa tutustua Menevän tarjoamiin mahdollisuuksiin. 

Lue lisää yhteistyömalleista yrittäjille TÄSTÄ.

Yhteystiedot:

MENEVÄ TURKU

LEIF KARLSSON Varsinais-Suomi, Aluemestari
+358 50 471 0470 leif@meneva.fi
meneva.fi/turku

Puutarhakatu 11-13, 20100 Turku

 


 

Takuulla hyvä matka.