Tule ajamaan Kela-taksia kannattavasti

Haemme autoilijoita viiteen eri maakuntaan ajamaan Kela-taksia. Menevä on valittu Kelan korvaamien matkojen toiseksi palveluntuottajaksi Kainuun, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan, Etelä-Karjalan ja Varsinais-Suomen maakuntiin.  

Palvelun tuottaminen alkaa 1.1.2022.

Menevällä on runsaasti kokemusta Kela-taksipalvelujen järjestämisestä. Mallimme sopii monen kokoisille taksiyrityksille sekä alalle uusina tuleville yrittäjille. Olemme hyvä valinta yrittäjälle, joka haluaa lisää ajoja oman tilausvälityksen lisäksi sekä kuljettajalle, joka on kiinnostunut osa-aikaisesta yrittäjyydestä. Saat meiltä paljon tukea yritystoiminnan kehittämiseen ja työkaluja ajojen tehostamiseen.

Infokiertue starttaa lokakuussa

Järjestämme nyt lokakuussa infokiertueen, jonka aikana kierrämme tulevien maakuntien paikkakuntia. Kiertueella kerromme tuleville autoilijoille Menevän toiminnasta, toimintaperiaatteista ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Menevä on Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, jolla on alan kokemusta lähes viidenkymmenen vuoden ajalta. Tilausvälityksessämme on toistatuhatta taksiautoa, ja palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti aina Hangosta Nuorgamiin. Tavoitteemme on olla reilu kumppani autoilijoille ja tuottaa hyvää taksipalvelua kaikille asiakkaille vuoden jokaisena päivänä 24/7.

Jos olet kiinnostunut Menevä-autoilijana toimimisesta, kannattaa meitä tulla tapaamaan infokiertueelle. Saat tapaamisesta paljon tarpeellista tietoa meistä ja toiminnastamme. Infokiertueen ilmoittautumislomake löytyy alla olevasta linkistä:

 

Ilmoittaudu infokiertueelle

 

Tartu tilaisuuteen

Jos olet kiinnostunut toimimaan Menevän autoilijakumppanina, voit täyttää alla olevan hakemuslomakkeen.