Palvelun esittely

Main Image
Sisältö
Menevä on taksipalvelu, joka tarjoaa sinulle takuulla hyvän matkan. Lataa sovellus ja tilaa taksi, näet kyydin hinnan etukäteen ja maksat mobiilisti - Menevällä matkustat helposti, turvallisesti ja joustavasti taksilla.

Hyvää Joulua!

Toivotamme Hyvää Joulua kaikille asiakkaillemme!  Tuleviin joulunpyhien kyyteihin kannattaa varautua tilaamalla taksi ennakkoon hyvissä ajoin.  Lue lisää

Menevä -toimisto Turussa!

Löydät Menevän nyt helpommin läheltä myös Turussa! Olemme avanneet uuden aluetoimiston, jotta voimme tukea hyvin käyntiin lähtenyttä alueellista kasvua Turussa, ja olla helposti tavoitettavissa Menevän tilausvälitykseen liittyneille autoilijoille sekä asiakkaille.

Haemme ajojärjestelijää

Toiminnan laajentuessa, etsimme ajojärjestely-tiimiin uutta jäsentä! Lue lisää

Menevän taksihinnat muuttuvat

Uudet hinnat tulevat voimaan 8.11. Menevä-taksien hinnat ovat jatkossa kaikkialla samat. Hintoihin tehtiin samalla muutoksia.

Ensimmäisestä kyydistä -5€ alennus

Tarjoamme mukavan edun uusille sovellusasiakkaille. Saat viiden euron arvoisen etukoodin käyttöösi heti. Lataa sovellus ja lisää etukoodi: ALE5 ja voit käyttää sen silloin kuin haluat. Lue lisää.

Tervetuloa infoon

Kutsumme kaikki taksiyrittäjät ja taksiyrittäjyydestä kiinnostuneet Menevän infotilaisuuteen. Julkaisimme uusia infoaikoja syksylle - valitse itsellesi sopivin ajankohta. Tervetuloa!

Menevän alueelliset toimistot

Olemme avanneet toimistot eri puolille Suomea. Tavoitat meidät nyt helposti paikallisesti, aluemestarimme auttavat mielellään kaikissa Menevän palveluihin ja taksiyrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja piipahda toimipisteessä tutustumassa Menevään.

Menevä-sovellus ja tilausvälitysjärjestelmä vaihtuu

Olemme vaihtaneet Menevä-sovelluksen ja taksien tilausvälitysjärjestelmän toimittajia. Uusi Menevä-sovellus on Android- ja iOS-laitteille ladattavissa sovelluskaupoissa! Lue lisää uusista toiminnallisuuksista.

Yhteistyömallit taksiyrittäjille

Tutustu Menevän yhteistyömalleihin tästä. Tarjoamme helpon tavan tulla mukaan Menevä-perheeseen eri kokoisille taksialan -yrityksille sekä aloittelevalle taksiyrittäjälle.

Tervetuloa taksialan infotilaisuuteen

Menevä-yrittäjyyden infotilaisuudet tulevat kiertämään Suomea syksyn aikana! Katso sinua lähin tilaisuus ja ilmoittaudu heti mukaan.

Taksihinnat

Menevä-taksin hinnat alueittain. Kiinteät hinnat näet helposti sovelluksella.

Taksiyhtiö Menevä ja 020202 Palvelu yhteistyöhön

020202 Palvelu ja Menevä ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on tarjota suomalaisille laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä taksipalveluita.

TAKSIJUHLA 1.7.

Menevä on mukana järjestämässä taksialan yhteisbileitä 1.7. Jätämme porukalla jäähyväiset vanhalle hyvälle taksijärjestelmälle ja toivotamme tulevan tervetulleeksi.

Palvelemme lentoasemalla myös tulevaisuudessa!

Tiukan kilpailutuksen jälkeen lentoaseman omat jonopaikat pääosin vanhojen toimijoiden haltuun. Menevä-taksit palvelevat asiakkaita lentoasemalla normaalisti jatkossakin.

Menevä-yrittäjäksi Lahden seudulle

Tulemme ajamaan Päijät-Hämeen alueen Kelan korvaamia taksimatkoja. Meidän kautta mahdollisuus päästä ajamaan myös muita sopimusajoja. Ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä mukaan ja varmistaa vakaat tulot - Lue lisää.

Laatu- ja ympäristöpolitiikka

Menevän arvoperustaan kuuluu rehellisen työn, palvelun laadun ja työntekijöiden hyvinvoinnin arvostus. Teemme arvomme näkyväksi sitoutumalla kehittämään ja ylläpitämään yrityksemme laatu- ja ympäristöjärjestelmiä.

Sinustako Taksimestari?

Palkkaamme pääkaupunkiseudulle kevään aikana useita taksiyrittäjien esimiehiä. Jos tunnet taksialan hyvin ja olet innostunut alasta ja olet esimiesasemaan sopiva henkilö, tässä sinulle kiinnostava työmahdollisuus!

Taksinkuljettaja, tule Menevä-yrittäjäksi!

Ainutlaatuinen tilaisuus! Tarjoamme hyville taksinkuljettajille mahdollisuuden ryhtyä Menevä-taksiyrittäjiksi. Lue lisää ja ilmoittaudu infotilaisuuteen!

Nyt taksin ennakkotilaus myös nettilomakkeella!

Ennakkotilauksen tekeminen onnistuu ilman lisämaksua nyt helposti myös netissä! Lomakkeella voit täyttää lähtöajan tai vaihtoehtoisesti ajan jolloin haluat olla perillä määränpäässä.

Syrjinnästä vapaa!

Julistaudumme syrjinnästä vapaaksi alueeksi.